Коли под наем в България. Онлайн резервация!

Условия за наем

Изисквания за наем и управление на автомобил

Клиентът трябва да притежава валидна шофьорска книжка най-малко от една година и паспорт или лична карта. За лица ненавършили 21 години се изисква допълнително заплащане. Моля, информирайте наш служител при резервацията.
 

Пътуване извън България
Ако желаете да пътувате извън България с нает от нас автомобил, е необходимо да направите предварително запитване минимум 2 дни преди датата на наемане.
Начислява се допълнителна административна такса 39 евро.
Савой рент-а-кар си запазва правото да откаже наем на автомобил извън България за определени автомобили или държави.
ВАЖНО: С автомобилите на Савой рент-а-кар НЕ е разрешено пътуване в следните държави: Албания, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина, Турция. 
 

Цената включва
Неограничен пробег
20% ДДС
Застраховка Гражданска отговорност с покритие на всички места в автомобила
Застраховка Автокаско - освобождаване от отговорност при щета/кражба
Винетка
Втори шофьор
Зимно оборудване
 

Цената НЕ включва
Гориво - изразходеното гориво по време на наема
Доставка и прибиране на автомобила в рамките на град София в извън работното време на фирмата - 24 Евро
Доставка и прибиране на автомобила в рамките на град София за договори по-малки от 5 дни - 12 Евро (безплатно при онлайн резервация)
 

Допълнително оборудване
GPS навигация - 3 евро на ден (максимум 30 евро)
Детско столче - 1 евро на ден (максимум 10 евро)
Детска седалка - 1 евро на ден (максимум 10 евро)
Допълнителна застраховка на гуми и джанти - от 4 евро на ден
WiFi интернет - 3 евро на ден (максимум 30 евро)
Пътуване в чужбина - 39 евро (еднократна такса)
Вериги за сняг - 2 евро на ден (максимум 20 евро)
Багажник/Ски-багажник - 5 евро на ден (максимум 50 евро)

 

Застраховки
Пълно Автокаско - освобождава клиента напълно от отговорност в случай на щета или кражба. Важи при предоставяне на документ за щетата/кражбата от КАТ/МВР и при задължителното връщане на документите и ключовете на автомобила. Не важи при нанесени щети по гуми, джанти, стъкла, шаси и интериор. Застраховката е включена в наемната цена.
Застраховка "Гражданска отговорност" -  в цената за наем на автомобила е включена застраховка "Гражданска отговорност", съгласно българското законодателство.
Допълнителна застраховка на гуми и джанти - покритие за щети нанесени по гумите и джантите на автомобила. Застраховката се сключва допълнително и не е включена в наемната цена.

 

Период на наемане
Наемният период се изчислява на базата на 24 часа.
Ако автомобилът не бъде върнат до 2 часа след предварително заявеното, се заплаща допълнително цената на автомобила за един ден.
 

Доставка на автомобил
Адрес / Хотел: Резервирания от вас автомобил ще бъде доставен на адреса посочен във вашата резервация.
Летище София: При наемане от летище, нашият представител ще ви посрещне в терминала за пристигане с табела с вашето име.  
 

Наем извънработно време
Възможно е да наемете/върнете автомобила в удобен за вас час, по всяко време на денонощието. 
При наемане/връщане на автомобил извън рамките на работното ни време, се прилага допълнителна еднократна такса в размер на 24 евро.
Работно време от 9:00ч. до 18:00ч.
*При онлайн резервация таксата ще бъде начислена автоматично от системата ни, в края на резервацията.
 

Доставки извън София / Еднопосочен наем
Ако желаете автомобилът да бъде нает/върнат в друг град /извън София/ ще бъде начислена допълнителна такса:

Пловдив +45 евро
Бургас +85 евро
Варна +120 евро 
Банско +45 евро
Боровец +35 евро
Слънчев Бряг +90 евро
Несебър +90 евро
Созопол +90 евро
Златни Пясъци +110 евро
Русе +65 евро 
други

 

Резервация онлайн на www.savoyrent.com
Лесно, бързо и удобно резервиране на кола. Само в 2 стъпки. 
1-ва стъпка – изберете период на автомобил
2-ра стъпка – изберете допълнителни екстри и попълнете лични данни

Имайте в предвид, че попълването на резервация не ви гарантира запазването на автомобил. 
След попълването на резервация, вие ще получите потвърждение от наша страна за наличността на този автомобил.
 

Условия на плащане
Савой рент-а-кар ви дава възможност да плaтите по няколко различни начина, в зависимост от вашето желание и възможност.
-в брой – при наемане на колата
-с кредитна карта – при наемане на колата
-онлайн - предварително с карта
-с банков трансфер - предварително
 

Депозит
При наемането на автомобила Наемателят е длъжен да остави депозит с кредитна карта. Възможно е и оставяне на депозит в брой (попитайте).
Депозита се освобождава при връщане на автомобила, след оглед за нанесени щети.
Лоялните ни клиенти ползват преференциални условия.
 

Гориво
Автомобилът трябва да бъде върнат със същото количество гориво, с което е нает. При липсващо гориво, клиентът трябва да го заплати при връщане на автомобила.


Анулиране на резервация
Ако по някаква причина желаете да анулирате предплатената си резервация на автомобил, вие моежете да го направите по всяко време. 

При предплатени резервации:
За резервации анулирани до 72 часа от началото на наемния период, за който са направени Савой рент а кар ще ви върне цялата сума по резервацията, с изключение на банковите такси и комисионни свързани с тази резервация, както и допънителни разходи свързани с резервацията (при едно еднопосочни наеми).

За резервации анулирани от 72 часа до 24 часа от началото на наемния период, за който са направени Савой рент-а-кар ще ви върне 50% от сумата по вашата резервация.

За резервации анулирани 24 часа и по-малко от началото на наемния период Савой рент-а-кар не възстановява суми. Същото се отнася и при резервации на които клиента не се е явил.

При резервации без предварително извършено плащане: Няма допълнителна такса
 

Защита на личните данни
Защитата на Вашата личност и неприкосновеността на Вашите лични данни са особено важно условие, с което ние се съобразяваме в деловите контакти. 
В тази връзка бихме искали да Ви информираме, какви данни се събират от нашата резервационна форма, и за какви цели се използват те:
Данните на клиента се използват единствено за по-доброто му обслужване.
За предотвратяване на измами, когато плащате с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от Международните картови организаци:
- Картовите данни са защитени чрез SSL връзка между нашия сървър, и сървъра за плащане на нашата банка.
- Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждане на CVV код.
В допълнение, за потвърждаване, като законен картодържател, платежния сървър поддържа системите на Visa и MasterCard - Veryfied от VISA и Mastercard код, за идентификация на картодържателя, в случай, че е регистриран да ги използва.
 Лични данни на клиента 
Когато попълвата вашата резервация, вие попълвате вашите данни като име, адрес, e-mail и телефон. Тези данни се използват главно, за да Ви се осигури добро обслужване и да бъдем в постоянна връзка с вас относно вашата резервация. Ако обявите, че сте съгласни с това,  ние ще използване Вашите данни и за да Ви изпращаме допълнително интересни информационни материали по пощата или e-mail. Разбира се може да оттеглите това разрешение – моля влезте във връзка с нас с помощта на формуляра.
Предоставяне на данните 
Савой рент а кар няма да направи Вашите лични данни достояние на трети лица. Вашите данни ще се ползват единствено като вътрешно-фирмена информация. Изключение правят случаите, в които тези данни са изискани от органи на КАТ и МВР при неспазване на закона за Движение по пътищата и Общото гражданско законодателство на Република България.
 

Връзка и въпроси към нас
Ако имате някакви въпроси или коментари, свързани с услугите, които предлагаме, моля свържете се с нас, чрез нашата електронна поща office@savoyrent.com или нашите телефони (+359 88) 723 94 83 ; (+359 87) 823 94 85 ; (+359 2) 962 19 41. Ние ще ви отговорим или свържем с вас до 24 часа.

Коли под наем в България

Savoy Rent a Car е една от водещите компании в България, предлагащи услугата "Автомобили под наем".  Вече 14 години фирмата предлага на своите клиенти:  нови автомобили на ниски цени от всички класове преференциални цени за дългосрочен наем и оперативен лизинг  безплатна доставка до летище София и адрес в София  доставка на автомобилите до всяка точка на България трансфери с квалифицирани шофьори www.savoyrent.com предлага бърз и лесен начин за онлайн резервация, както и няколко начина на плащане.  Независимо от целта на вашето пътуване ние ще осигурим автомобил отговарящ на вашите желания. Savoy Rent a Car Ви предлага и допълнителни отстъпки за лоялни клиенти, както различни партньорски програми:        Ако предлагате услуги в сферата на туризма и пътуванията, не се колебайте да се свържете с нас. Всички наши партньори - хотели, туристически агенции и др. получават комисион за всеки предоставен клиент. Като част от програмата можете да предоставите и банер, който да присъства в нашия уебсайт.     Ако сте фирма, и често се нуждаете от автомобили под наем, не се колебайте да се свържете с нас. Всички наши корпоративни клиенти получават допълнителни отстъпки и бонуси при наем на автомобил от нас.     Ако пътувате често и се нуждаете от автомобили под наем, не се колебайте да се свържете с нас. Всички наши редовни клиенти получават карта за отстъпка, която могат да използват всеки път, когато наемат автомобил под наем от нас.     Ако се нуждаете от кола под наем за дългосрочно ползване, не се колебайте да се свържете с нас. Savoy Rent a Car разполага с голямо разнообразие на автомобили, които може да наемете за голям период от време. При дългосрочни наеми може да се възползвате от нашите преференциални цени.

виж още
Полезни съвети при наем на автомобил

Ако ви се налага да вземете автомобил под наем, то в следващите няколко реда, ще ви дадем някой полезни съвети при неговия избор. На първо място, изберете автомобил, който да покрива вашите нужни. Не винаги, най-малкия автомобил, би бил най удачен за вас. Преценете броят на хората, багажа и разстоянието на което ще пътувате! По този начин ще избегнете неприятни моменти свързани с малкия размер на ползвания под наем автомобил. Второ – преценете какво допълнително оборудване би ви било необходимо. Може да се нуждаете от GPS, допълнителен багажник или детско столче. Заявете ги в самото начало, за да знаете колкото точно би ви струвал наема с тях. Трето – искайте крайна цена. Доста често, с чисто маркетингова цел, в обявената цена не са включени допълнителни такси, като такса амортизация, над определени километри. Така за обработка на документите, вземане или оставяне на колата, както и други подобни. Четвърто, проверете състоянието на гумите на колата, броните и стъклата. Тъй като доста често, компаниите за автомобили под наем, имат допълнителни такси при подобни проблеми, то най-добре е преди наемане на автомобила, да проверите дали всички те са в изправност. Проверете състоянието на гумите – дали грайфера е добър, дали нямат повреди по страничния борд, като ожулвания или издутини. Проверете дали по прозорците няма удари от малки камъчета, които в последствие може да се превърнат в процепи. Щетите по прозорците, се поемат от застрахователите, но е възможно да ви създадат проблеми при пътуването. Връщане на автомобила взет под наем – проверете какви са условията за връщане на автомобила. В какъв час трябва да го върнете. Има ли някаква специфика при връщането. Както и задължително проверете дали трябва да върнете автомобила с пълен резервоар! Някой компании имат допълнителна такса, ако не сте върнали автомобила зареден с гориво! Договор – необходимо е да прочетете внимателно всяка точка от договора! Запазете копие от него във вас, дори и след като сте върнали автомобила! Глоби – с подписването на договор за наем на автомобил, вие се ангажирате да заплатите всички глоби, наложени ви от КАТ и/или друг орган. Тъй като е възможно, известието за глоба да бъде изпратено до 2 месеца след нарушението, не се учудвайте, ако получите обаждане от компанията за автомобили под наем, с искане да заплатите задълженията си! След като направите резервация, запазете емайл-а с потвърждение! При проблеми с компанията, той може да ви послужи за предявяване на претенции! И не на последно място – управлявайте наетия автомобил внимателно! Освен, че това ще ви помогне да наемате в последствие, автомобили в добро състояние, ще ви предпази и от глоби и нежелани разходи!

виж още
Отзиви за нас и нашата работа

Не мога да активирам кошницата. И как да ползвам криптовалута

Камен Цветанов Каменов

Easy online booking

You are only 2 steps away from booking the car of your choice. It's fast, simple, and easy, so enjoy the ride!

Free Airport Delivery

We provide a 24/7 FREE meet and greet service at the arriving hall of SOFIA AIRPORT with a sign with customer's name.

We guarantee

No hidden charges / Unlimited mileages  / Free delivery
All insurances included / All road taxes paid / Easy booking